۱۴۰۲.۰۳.۱۰

در راستای توسعه فعالیت‌های پژوهشی و به وجود آمدن زمینه‌های مناسب برای مشارکت‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی میان پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی و پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی به امضای حجت‌الاسلام محمد مقدم و سجاد صفارهرندی به امضا رسید.

به گزارش روابط‌عمومی حوزه هنری، مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی و پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین محمد مقدم رئیس پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی و سجاد صفار هرندی رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی برگزار شد.
در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین محمد مقدم رئیس پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی درباره اهمیت ارتباطات مجامع علمی و فرهنگی گفت: با وجود تسهیل‌گری دنیای الکترونیک و مجازی، بخش‌های علمی، فرهنگی و آکادمیک هنوز ارتباط تنگاتنگی با هم ندارند و به صورت جزیره‌های مستقل عمل می‌کنند.
رشد فزاینده در گرو ارتباط مجامع

وی با تأکید بر آسیب‌های ناشی از عدم ارتباط مجامع علمی افزود: در ارتباط مجامع با یکدیگر است که می‌توان رشد فزاینده و بالنده‌تری داشت و امضای تفاهم‌نامه‌ها، حرکت در این مسیر است.

رئیس پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی با تأکید بر اهمیت امضای تفاهم‌نامه همکاری افزود: صورت شکلی تفاهم‌نامه مهم است اما مهم‌تر این است که در این بستر حرکت و تبادل اطلاعات کنیم، رفت و آمد و جلسات مشترک داشته باشیم و در یک جمله تجربیات‌مان را به همدیگر منتقل و روند هم‌افزایی را در این عرصه و در این فضا هموار بکنیم.
وی همچنین گفت: خیر فراوانی در امضای این تفاهم‌نامه است به خصوص در این زمان که نزدیک به سالگرد ارتحال معمار بزرگ انقلاب اسلامی هستیم و مبارکی‌اش افزون خواهد شد.

ما خود را متعلق به امام راحل می‌دانیم
در ادامه مراسم، سجاد صفارهرندی رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی با ابراز خوشحالی از حضور در پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی گفت: اتصال و پیوندی که این پژوهشکده با نام شریف حضرت امام دارد، باعث می‌شود ما هم خودمان را متعلق به این مجموعه بدانیم. ما خود را متعلق به امام راحل می‌دانیم که به تعبیر رهبری معظم همه چیز از او رویید و هر چه هستیم و هر چه داریم و مسیری که آمدیم همه در ضل و ذیل مجاهدت امام، فکر امام و فتوحات معنوی و سیاسی امام بوده است.
وی همچنین با شرح ساختار پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی اظهار کرد: در دوره حضور شهید سید مرتضی آوینی در حوزه هنری، نیاز هنر انقلاب به مساعدت و همراهی نظری احساس شد. از دل این احساس نیاز دفتر مطالعات دینی هنر متولد شد که پس از آن در فرایندی به پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی تحول یافت.

رسالت ترویجی برای پژوهشکده قائل هستیم

صفارهرندی درباره اهمیت امضای تفاهم‌نامه گفت: ما علاوه بر کارهای پژوهشی و چاپ کتاب، گزارش‌های پژوهشی و مقاله‌ها، رسالت ترویجی جدی هم برای پژوهشکده قائل هستیم که در باشگاه هنر و اندیشه آن را پیگیری می‌کنیم. این فعالیت‌ها شامل برگزاری دوره‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی و همایش‌ها می‌شود که می‌تواند زمینه همکاری مشترک قرار بگیرد.
انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha